Logo D&D Group Macarale

Închirieri

Închiriere stivuitoare – descoperiți cele mai flexibile oferte!

Departamentul nostru de închiriere stivuitoare vă pune la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie. Astfel, puteți închiria electrostivuitoare și motostivuitoare cu GPL sau diesel, transpaleți și alte echipamente de remorcare. Sarcina de ridicare variază de la model la model, astfel că vă oferim posibilitatea de a opta pentru echipamentul care deține capacitatea necesară pentru greutatea și dimensiunile încărcăturii specifice activității dumneavoastră.

În plus, serviciul nostru de închiriere este foarte flexibil. Puteți închiria stivuitoare zilnic, săptămânal sau lunar, în funcție de perioada în care aveți nevoie de acestea. Numărul mare de utilaje ne permite să onorăm cererile dumneavoastră oricând, indiferent de perioada de închiriere sau de numărul stivuitoarelor. Desigur, toate echipamentele oferite spre închiriere sunt autorizate ISCIR.

Închiriere stivuitoare – sfaturi pentru o alegere excelentă!

Închiriere stivuitoare – alege echipamente de manipulare performante!

Alegerea stivuitorului este o decizie importantă pentru afacerea dumneavoastră. Aceasta implică costuri substanțiale, condiționează eficiența și productivitatea și influențează managementul stocului. În cazul în care nu doriți să achiziționați acest tip de utilaje, noi vă oferim cele mai bune oferte de închiriere stivuitoare. Astfel, vă bucurați de echipamente performante, aflate într-o stare excelenta de funcționare și disponibile exact în perioada în care aveți nevoie de acestea.

Oferim spre închiriere Stivuitoare de la 1,5T pana la 18T.
Pentru mai multe informații despre tarifele și echipamentele noastre, vă rugăm să ne contactați!