Logo D&D Group Macarale

Reparații

SUPER OFERTA: Daca iti repari stivuitorul la noi, pe toata durata cat se afla in service, primesti unul din partea noastra, pentru a putea lucra linistit in continuare. Pentru mai multe detalii asteptam sa ne contactezi.

Reparații stivuitoare – beneficiați de cel mai modern service !

Mentenanță, verificările periodice și reparațiile capitale sunt o parte esențială din activitatea companiei noastre. Astfel, vă oferim cele mai avantajoase servicii de reparații stivuitoare pentru orice tip de electrostivuitor sau motostivuitor. Pe lângă servicii de întreținere și reparații, ne ocupăm și de intervenții rapide, în atelierele noastre dotate modern sau la sediul dumneavoastră.

Pe lângă soluțiile tehnologice de ultimă oră și sediile noastre dotate complet, dispunem și de personal calificat și cu experiență. Se folosesc numai piese noi și originale și fiecare utilaj este testat pentru a fi siguri că reparațiile au decurs excelent. Astfel, indiferent că aveți nevoie de o simplă revizie sau de reparații mai complexe, serviciile noastre sunt alegerea perfectă.

Tipuri de reparații stivuitoare

Specialiștii noștri vă oferă mai multe tipuri de reparații stivuitoare, în funcție de problema pe care o are utilajul dumneavoastră. Astfel, oferim reparații capitale pentru motoare electrice sau termice și o întreagă serie de componente specifice, precum: pompe de apă, pompe de ulei, radiatoare, pompe de injecție, rotoare, pompe de alimentare cu combustibil etc. Un alt tip de reparații sunt cele care se adresează defecțiunilor apărute la transmisii. Aici se pot efectua reparații la ambreiaj, arcuri de presiune, plăci de presiune, convertizoare și multe altele.

Deseori pot să apară probleme neprevăzute la instalația electrică, unde se pot defecta componente precum: demaroare, bujii de aprindere, alternatoare, bobine de injecție etc. Specialiștii noștri se ocupă cu succes și de reparații punte față-motoare și punte spate-direcție. Desigur, acestea sunt doar câteva dintre tipurile de reparații, însă personalul nostru va soluționa orice defecțiune într-un timp cât mai scurt, după cum pot confirma toți clienții noștri.

Reparații stivuitoare la standarde înalte!

Compania noastră are în dotare echipamente și aparatură modernă pentru efectuarea lucrărilor de testare, verificare și în cele din urmă reglare pentru motoare, pompe hidraulice, valve, distribuitoare mecanice și multe alte piese și componente ale stivuitoarelor. Atelierul nostru este așadar echipat atât pentru verificări minore, cât și pentru reparații capitale stivuitoare. Totul se desfășoară conform normelor stabilite de organele abilitate, astfel că nu există riscuri de exploatare în urma serviciilor de reparații oferite de către compania noastră.